Sebastian Vettel

Formula 1 - Sebastian Vettel a câștigat cursa de pe Hungaroring

Ferrari - dubla cursa Ungaria 2017
Sebastian Vettel s-a impus fără mari probleme în Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, pilotul echipei Ferrari fiind urmat îndeaproape la finish de coechipierul Kimi Raikkonen. Echipierii Scuderiei de la Maranello i-au devansat pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Formula 1 - Vettel și Raikkonen vor pleca de pe prima linie a grilei în cursa din Ungaria

Sebastian Vettel - pole position Hungaroring 2017
Ferrari va monopoliza prima linie a grilei de start în cursa de mâine de pe HungaroringSebastian Vettel și Kimi Raikkonen dovedindu-se a fi cei mai rapizi în calificări. Astfel, Vettel obține prin pole position un avantaj psihologic în fața lui Lewis Hamilton, care nu a reușit mai mult de locul patru.

Formula 1 - Vettel câștigă în Monaco și se distanțează de Hamilton în clasamentul general

Sebastian Vettel - castigator Monaco 2017
Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Monaco, germanul reușind să "rezolve" ecuația învingătorului cu ocazia singurei opriri la boxe atunci când l-a devansat pe coechipierul Kimi Raikkonen.

Formula 1 - Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Soci

Sebastian Vettel - pole position Rusia 2017

Sebastian Vettel continuă să evolueze la formă maximă, reușind astăzi să obțină pole position-ul în calificările de la Soci. Germanul a fost urmat de colegul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen și de cei doi echipieri Mercedes - Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Formula 1 - Sebastian Vettel s-a impus fără mari probleme în Bahrain

Sebastian Vettel - castigator Bahrain 2017
Sebastian Vettel a reușit cea de-a doua victorie a sezonului 2017 pe circuitul din Bahrain, pilotul echipei Ferrari reușind să-i devanseze pe ambii piloți Mercedes grație unei strategii mai bune legate de intrările la boxe și de alegerea pneurilor.

Formula 1 - Sebastian Vettel a câștigat la Melbourne, după o evoluție extrem de convingătoare

Sebastian Vettel - castigator Australia 2017
Sebastian Vettel s-a impus în cursa de la Melbourne, germanul reușind să-l depășească pe Lewis Hamilton cu ocazia singurei opriri la boxe. Performanțele echipei Ferrari au fost confirmate de locul patru obținut de Kimi Raikkonen, cei doi piloți ai Scuderiei din Maranello fiind despărțiți de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, ambii piloți Mercedes.

Formula 1 - Sebastian Vettel s-a impus în cursa din Singapore

Sebastian Vettel - castigator Singapore 2015
Germanul Sebastian Vettel a reușit să bifeze cea de-a treia victorie a sa în actualul sezon, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore. Pilotul echipei Ferrari de dominat de la cap la coadă cursa, devansându-i la final pe Daniel Ricciardo (Red Bull) și pe Kimi Raikkonen (Ferrari).

Formula 1 - Sebastian Vettel a câştigat în Ungaria, după o cursă nebună

Sebastian Vettel - castigator Hungaroring 2015
Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei ne-a rezervat una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani, nenumăratele răsturnări de situaţii dându-l câştigător pe Sebastian Vettel. Pilotul echipei Ferrari a reuşit un start extraordinar, reuşind să preia conducerea cursei chiar după primul viraj.

Formula 1 - Sebastien Vettel - victorie fantastică la Sepang

Sebatien Vettel - castigator Malaezia 2015
Germanul Sebastian Vettel a reuşit o victorie incredibilă astăzi pe circuitul de la Sepang, reuşind o cursă perfectă şi punându-i la respect pe favoriţii de la Mercedes - Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Subscribe to RSS - Sebastian Vettel