SKYACTIV-G

Noua Mazda6 2018 a ajuns și în România. Prețul de start - 25.190 de euro, TVA inclus

Mazda6 2018 - preturi
Noua Mazda6 facelift poate fi de-acum testată și comandată în România, prețul de start pentru versiunea sedan fiind de 25.190 de euro, TVA inclus - în versiune G145 Challenge

Test Drive Mazda3 Sedan G120 Attraction

Poate cel mai cunoscut model din portofoliul actual al Mazda este "bătrâna" Mazda3, compactă ce a primit anul trecut o doză suplimentară de resurse tehnologice și modificări estetice discrete. Clienții din România au apreciat se pare schimbările, fapt pentru care primul trimestru din 2017 a așezat Mazda3 pe primul loc în topul vânzărilor, deasupra SUV-urilor CX-3 și CX-5. Ne vom ocupa așadar în review-ul de mai jos de Mazda3 G120, în versiunea de caroserie Sedan - motorizată 2.0 SKYACTIV-G 120 CP, cutie de viteze manuală și nivel de echipare Attraction.

Test Drive Mazda6 G192 Revolution Top

Chiar dacă nu mai reprezintă de ceva vreme un procent semnificativ din totalul vânzărilor, segmentul mașinilor de clasă medie continuă să rămână în Europa un soi de carte de vizită pentru fiecare brand ce vrea să cucerească inimile clienților. V-am vorbit despre Avensis și Talisman anul trecut, onoarea primului test din 2017 revenindu-i “japonezei” Mazda6, care ne-a fost parteneră de călătorii într-o versiune mai mult decât interesantă – G192, motor pe benzină de 2.5 litri SKYACTIV-G, 192 CP cuplat la o cutie de viteze automată, sistem i-ELOOP și nivel de echipare Revolution Top.

Mazda a prezentat noua Mazda3 facelift. Iată cu ce noutăți vine compacta japoneză

Noua Mazda3 facelift 2017
Mazda a dezvăluit astăzi faceliftul Mazda3, model compact a cărui actuală generație a fost lansată în 2012. Noul model, în specificație 2017, are parte de modificări discrete la exterior, materiale mai bune la interior, dar și de noi tehnologii dezvoltate de japonezi sub umbrela SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS.

Mazda a dezvăluit noul CX-9, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles

Noua Mazda CX-9 2016
Mazda a dezvăluit la debutul Salonului Auto de la Los Angeles noul CX-9, SUV dedicat pentru moment pieței nord-americane, dar care are șanse mari să jungă și în showroom-urile din Europa. O altă noutate importantă pentru Mazda este și lansarea unui motor turbo pe benzină SKYACTIV-G, de 2.5 litri.
Subscribe to RSS - SKYACTIV-G