VW T-Roc

Euro NCAP a testat un nou lot de automobile, toate obținând câte cinci stele

Volvo XC60 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi rezultatele celor mai recente teste de siguranță, tot "lotul" compus din opt noi modele oținând calificativul maxim de cinci stele. Astfel, noile Volvo XC60Citroen C3 AircrossOpel Crossland XMitsubishi Eclipse CrossSKODA KAROQVW T-RocVW Polo și SEAT ARONA s-au dovedit a fi suficient de sigure pentru a puncta cu cinci stele.

Noul VW T-Roc are în România un preț de start de 16.944 de EURO

VW T-Roc - preturi lansare
Noul Volkswagen T-Roc este disponibil pentru comandă în Europa începând cu data de 15 septembrie, cel mai mic SUV din portofoliul nemților având un preț de start de 20.390 de EURO în Germania, dacă este configurat în versiunea de bază 1.0 TSI. Prețul său de start valabil în România este de 16.944 de EURO - în versiunea 1.0 TSI Trendline.

Volkswagen a dezvăluit noul T-Roc. Iată toate detaliile sale esențiale!

Noul Volkswagen T-Roc
Volkswagen a dezvăluit în această seară mult așteptatul T-Roc - cel de-al patrulea SUV din portofoliul germanilor.

Noul Volkswagen T-Roc promite să facă valuri în segmentul SUV-urilor compacte

Noul Volkswagen T-Roc
Volkswagen pregătește dezvăluirea noului T-Roc, model ce "va face valuri" în segmentul SUV-urilor compacte, ca să cităm constructorul din Wolfsburg.

VIDEO - iată cam cum arată "laboratorul de design" din spatele noului Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc - teaser video
Volkswagen va dezvălui oficial noul T-Roc în data de 23 august, cel mai mic crossover din portofoliul germanilor urmând a ajunge pe piață la începutul anului viitor.

Volkswagen ne pregătește de lansarea noului T-Roc, cu un teaser video

Volkswagen T-Roc - teaser video
Volkswagen va dezvălui noul SUV T-Roc nu mai târziu de luna mai a acestui an, fapt pentru care constructorul german ne atrage deja atenția cu un teaser video ce înfățișează noul model acoperit de materiale de camuflaj.
Subscribe to RSS - VW T-Roc