Land Rover Discovery Sport

Euro NCAP a testat un nou lot de mașini. "Premiantele" se numesc Audi Q5, Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport

Audi Q5 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi un nou set de rezultate pentru testele sale, fiind analizate în materie de siguranță nu mai puțin de șase automobile. Dacă noile Audi Q5Toyota C-HR și Land Rover Discovery Sport au obținut maximul de cinci stele, noul Citroen C3 a fost notat cu patru stele, iată că micuțele Fiat 500 și Ford Ka+ nu au reușit să se ridice decât la nivelul a trei stele.

VIDEO - război germano-britanic în segmentul SUV-urilor de clasă medie

GLC vs. X3. vs. F-PACE vs. Discovery Sport
Jurnaliștii britanici de la Carbuyer au pus față în față patru dintre cele mai prestigioase SUV-uri de clasă medie ale momentului, în versiunile lor de motorizare diesel de bază. Astfel, alături de "teutonii" Mercedes-Benz GLC și BMW X3 sunt supuse analizei mai mult sau mai puțin obiective "britanicele" Jaguar F-PACE și Land Rover Discovery Sport. Să vedem așadar cine a câștigat.

Land Rover Discovery Sport va primi o serie de update-uri pentru anul 2017

Land Rover Discovery Sport 2017
Britanicii de la Land Rover au anunțat o serie de update-uri estetice și de tehnologie ce vor fi aplicate modelului Discovery Sport. Astfel, clienții ce au în plan cumpărarea SUV-ului Land Rover vor putea bifa în configurator, printre altele, pachete special de design, mașina venind dotată în standard cu noul sistem de infotainment InControl Touch Pro, introdus recent și pe Range Rover Evoque.

Noul Land Rover Discovery Sport va primi un nou motor Ingenium

Noul Land Rover Discovery Sport - motoare TD4 Ingenium
Noul Land Rover Discovery Sport va fi disponibil şi cu un nou propulsor diesel din familia Ingenium, motor ce va fi oferit în două versiuni de putere.

TATA va construi un SUV bazat pe Discovery Sport

TATA SUV bazat pe Discovery Sport
Compania TATA Motors, proprietara mărcilor britanice Jaguar şi Land Rover, are în plan să construiască un SUV destinat pieţei indiene bazat pe platforma tehnică a noului Discovery Sport.

Noul Land Rover Discovery Sport a fost lansat şi în România

Noul Land Rover Discovery Sport - preturi Romania
Premium Auto, importatorul Land Rover şi Jaguar în România, a lansat aseară noul Land Rover Discovery Sport - urmaşul vechiului Freelander - prezentând totodată şi preţurile valabile pentru ţara noastră.

Land Rover a prezentat noul Discovery Sport

Noul Land Rover Discovery 2014
Land Rover a prezentat oficial noul Discovery Sport, un model cu totul nou ce va scoate din gamă vechiul Freelander. Britanicii spun despre noul Discovery Sport că este "cel mai versatil şi capabil SUV compact din lume".
Subscribe to RSS - Land Rover Discovery Sport