Alfa Romeo

Alfa Romeo și Maserati reduc producția din cauza cererii slabe din China

Alfa Romeo Stelvio
FCA (Fiat Chrysler Automobiles) a redus cadența de producție în fabricile Alfa Romeo și Maserati, din cauza scăderii cifrelor de vânzare de pe piața din China. Astfel, ca urmare a adoptării unor noi reguli pe piața auto din marele stat asiatic, producătorii de automobile nu mai pot impune dealerilor să constituie stocuri de mașini noi - o practică des întâlnită până acum.

Alfa Romeo Stelvio First Edition are un preț de 52.199 de euro, în România

Alfa Romeo Stelvio First Edition
Noua Alfa Romeo Stelvio poate fi de-acum comandată și în România, clienții interesați de primul SUV din istoria mărcii italiene având la dispoziție pentru moment doar așa numita variantă First Edition, contra sumei de 52.199 de euro, TVA inclus.

VIDEO - Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs. BMW M3 Competition Package

Giulia Quadrifoglio vs. M3 Competition Package
Noua Alfa Romeo Giulia și-a declarat încă de la lansare ambițiile de a depăși în performanțe legendarul BMW M3, atunci când este configurată în versiunea Quadrifoglio.

Noua Alfa Romeo Stelvio poate fi deja comandată, în versiunea First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
Italienii de la Alfa Romeo au deschis registrele de comandă pentru noul Stelvio, SUV-ul prezentat la sfârșitul anului trecut urmând a fi oferit într-o ediție specială botezată, evident, First Edition.

Platforma tehnică folosită de Alfa Romeo Giulia va fi împrumutată și altor modele FCA

Alfa Romeo Giulia Veloce
Giorgio, platforma dezvoltată inițial pentru noua Alfa Romeo Giulia și utilizată și de recent lansatul Stelvio, va fi utilizată și de alte mărci aparținând FCA (Fiat Chrysler Automobiles), conform spuselor lui Reid Bigland, excutivul grupului italo-american.

Cu noul Stelvio, Alfa Romeo continuă ofensiva noilor sale modele

Alfa Romeo Stelvio
Salonul Auto de la Los Angeles a găzduit premiera mondială a noului Stelvio, primul SUV din istoria Alfa Romeo și cel de-al doilea model "serios" după Giulia, lansată cu un an în urmă. Noul Stelvio se vrea a fi nu numai unul dintre modelele care să ajute la revenirea mărcii italienești în lumea bună a producătorilor auto, dar și unul dintre cele mai rapide SUV-uri premium de pe piață, prin versiunea sa Quadrifoglio.

Noua Alfa Romeo Giulia a ajuns și în România. Prețul promoțional de start - 34.110 euro

Alfa Romeo Giulia - preturi Romania
Iată că după dificultățile legate de lansarea sa pe piață, noua Alfa Romeo Giulia poate fi comandată și în România, importatorul mărcii italienești la noi anunțând un preț de start de 37.900 de euro pentru spectaculosul sedan, în versiunea 2.2 JTDM 150 CP, cutie de viteze manuală și nivel de echipare Giulia. O promoție de lansare face ca prețul de mai sus să scadă la 34.110, cu TVA inclus.

Noua Giulia Veloce va fi vedeta standului Alfa Romeo de la Paris

Alfa Romeo Giulia Veloce
Alfa Romeo va veni la Salonul Auto de la Paris cu noua Giulia Veloce, versiune ce se va situa în gama sedanului italian între modelul de bază și super-sportiva Quadrifoglio. Aceasta a fi disponibilă în două versiuni de motorizare, cu puteri de peste 200 de CP.

Noua Alfa Romeo Giulia poate fi comandată deja în unele țări din Europa de Vest

Noua Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo a prezentat ieri, 10 mai, în cadrul unui eveniment desfășurat în  localitatea italiană Vercelli, toate detaliile legate de motorizările diesel de care va beneficia noua Giulia, dar și specificațiile tehnice ce caracterizează noul sedan. Totodată, clienții din Italia, Germania, Franța, Spania, Austria, Belgia, Elveția și Olanda pot comanda noua Alfa Romeo Giulia în showroom-urile dedicate.

Carabinierii italieni au primit două exemplare Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - Carabinieri
Cum noua Giulia este mai mult o fantomă decât un produs pe care sa-l vedem efectiv pe șosele, Alfa Romeo încearcă să țină în priză fanii noului model oferind carabinierilor din peninsulă două exemplare Giulia Quadrifoglio, special pregătite pentru misiunile tipice de poliție.

În sfârșit, Alfa Romeo a prezentat la Geneva varianta "normală" a noii Giulia

Noua Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo a prezentat într-un final, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, și versiunile normale ale noii Giulia, după o serie de amânări și probleme care nu au făcut deloc bine imaginii mărcii italiene.

Alfa Romeo a dezvăluit noua Giulietta facelift

Noua Alfa Romeo Giulietta facelift - 2017
Alfa Romeo se zbate serios să nu moară, italienii prezentând astăzi un nou facelift al compactei Giulietta. Noua generație a primit discrete modificări estetice la exterior, noi materiale la interior, dar și posibilitatea de a cupla motorul 1.6 JTDM-2 de 120 de CP la o cutie de viteze automată TCT.

Alfa Romeo va aduce la Geneva versiunile "normale" ale noii Giulia

Noua Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo va aduce la Salonul Auto de la Geneva și varianta "normală" a noii Giulia, după ce anul trecut a fost prezentată versiunea sportivă Giulia Quadrifoglio. Proiectul noului sedan italian este însă mult în urma planurilor inițiale, Alfa Romeo amânând de câteva ori până acum lansarea mașinii în showroom-uri.

Concernul Fiat Chrysler și-a revizuit drastic prognozele. Alfa Romeo este cea mai afectată marcă

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Concernul Fiat-Chrysler se luptă din răsputeri să țină pe linia de plutire Alfa Romeo, însă planurile super-optimiste prezentate în 2014 de CEO-ul Sergio Marchionne au fost revizuite drastic astăzi, cu ocazia prezentării unui plan de afaceri revizuit.

VIDEO - noua Alfa Romeo Giulia ne "gâdilă" emoţiile

Noua Alfa Romeo Giulia - video
Noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio aruncă mănuşa greilor BMW M3 şi Mercedes-AMG C 63. Iată şi primul film de prezentare.

Pagini

Subscribe to RSS - Alfa Romeo