Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo și Maserati reduc producția din cauza cererii slabe din China

Alfa Romeo Stelvio
FCA (Fiat Chrysler Automobiles) a redus cadența de producție în fabricile Alfa Romeo și Maserati, din cauza scăderii cifrelor de vânzare de pe piața din China. Astfel, ca urmare a adoptării unor noi reguli pe piața auto din marele stat asiatic, producătorii de automobile nu mai pot impune dealerilor să constituie stocuri de mașini noi - o practică des întâlnită până acum.

Alfa Romeo Stelvio First Edition are un preț de 52.199 de euro, în România

Alfa Romeo Stelvio First Edition
Noua Alfa Romeo Stelvio poate fi de-acum comandată și în România, clienții interesați de primul SUV din istoria mărcii italiene având la dispoziție pentru moment doar așa numita variantă First Edition, contra sumei de 52.199 de euro, TVA inclus.

Noua Alfa Romeo Stelvio poate fi deja comandată, în versiunea First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
Italienii de la Alfa Romeo au deschis registrele de comandă pentru noul Stelvio, SUV-ul prezentat la sfârșitul anului trecut urmând a fi oferit într-o ediție specială botezată, evident, First Edition.

Platforma tehnică folosită de Alfa Romeo Giulia va fi împrumutată și altor modele FCA

Alfa Romeo Giulia Veloce
Giorgio, platforma dezvoltată inițial pentru noua Alfa Romeo Giulia și utilizată și de recent lansatul Stelvio, va fi utilizată și de alte mărci aparținând FCA (Fiat Chrysler Automobiles), conform spuselor lui Reid Bigland, excutivul grupului italo-american.

Cu noul Stelvio, Alfa Romeo continuă ofensiva noilor sale modele

Alfa Romeo Stelvio
Salonul Auto de la Los Angeles a găzduit premiera mondială a noului Stelvio, primul SUV din istoria Alfa Romeo și cel de-al doilea model "serios" după Giulia, lansată cu un an în urmă. Noul Stelvio se vrea a fi nu numai unul dintre modelele care să ajute la revenirea mărcii italienești în lumea bună a producătorilor auto, dar și unul dintre cele mai rapide SUV-uri premium de pe piață, prin versiunea sa Quadrifoglio.
Subscribe to RSS - Alfa Romeo Stelvio