Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus se dezbracă de "haina" de crossover și devine un "hatchback compact"

Citroen C4 Cactus 2018
Citroen C4 Cactus are parte de un facelift mai important decât pare la prima vedere, crossoverul "nebun" lansat acum trei ani lăsând misiunea luptei în segmentul SUV-urilor noilor C3 și C5 Aircross. Astfel, francezii cataloghează noua generație C4 Cactus ca fiind un "hatchback compact" ce ar trebui să preia ștafeta "defunctului" C4.

Viitoarea generație Citroen C3 va prelua sistemul Airbump de la C4 Cactus

Citroen Airbump
Viitoarea generație Citroen C3 ar putea prelua o serie de elemente de la crossoverul C4 Cactus, printre care și ingenioasa soluție de protecție în cazul accidentelor minore botezată Airbump.

Citroen a lansat ediția specială C4 Cactus Rip Curl

Noul Citroen C4 Cactus Rip Curl
Citroen ne va prezenta la Geneva ediția specială C4 Cactus Rip Curl, model dezvoltat împreună cu australienii de la Rip Curl, specialiști în produse dedicate surfing-ului. Noul C4 Cactus Rip Curl va inaugura și introducerea sistemului inteligent de tracțiune Grip Control, prezent și la "fratele de sânge" Peugeot 2008.

Citroen va creşte producţia noului C4 Cactus

Citroen C4 Cactus
Citroen va suplimenta producţia noului C4 Cactus datorită succesului neaşteptat de care se bucură micul crossover francez la aproape un an de la lansare.

Citroen a dezvăluit conceptul Aircross

Citroen Aircross 2016
Citroen va dezvălui la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross, un alt studiu care ne arată potenţialul francezilor în a dezvolta SUV-uri aparte, lucru deja demonstrat odată cu lansarea noului C4 Cactus.

Au fost stabilite finalistele pentru "Maşina Anului 2015"

BMW Seria 2 Active Tourer
Au fost stabilite maşinile finaliste care se vor lupta pentru distincţia "Maşina Anului 2015", premiu ce va fi decernat în martie anul viitor, la Geneva.

Test Drive Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi

Săptămâna trecută am avut la test un automobil atipic. Recent lansat în România, Citroen C4 Cactus se doreşte a fi un crossover „light”, revoluționar prin design şi prin noua tehnologie Airbump, reprezentând în același timp direcția viitoare de dezvoltare a mărcii - o abordare modernă, cu modele axate pe un accent futurist care să atragă tinerii și să confere o nouă identitate mărcii. Versiunea testată de noi era una echipată cu un propulsor diesel BlueHDi de 1.6 litri ce dezvoltă 100 de cai putere, cutie manuală în cinci trepte și un nivel de echipare mediu - Feel

Subscribe to RSS - Citroen C4 Cactus