Megane RS

Renault a dezvăluit noul Megane RS Trophy

Noul Renault Megane RS Trophy
Renault a prezentat astăzi noul Megane RS Trophy, cea mai sportivă versiune a deja legendarului hot hatch franțuzesc. Cu 300 de CP sub capotă și numeroase modificări de ordin tehnic, noul Renault Megane RS Trophy așteaptă cu nerăbdare să doboare noi recorduri pe Nordschleife.

Noul Renault Megane RS are un preț de pornire de fix 30.000 de EURO - în România

Renault Megane RS - pret Romania
Noul Renault Megane RS poate fi comandat de-acum și în România, mult așteptatul hot hatch franțuzesc având un preț de pornire de fix 30.000 de EURO, TVA inclus - pentru versiunea cu șasiu Sport și cutie de viteze manuală.

Noul Renault Megane RS 280 - Galerie foto

Noul Renault Megane RS promite să continue tradiția predecesorilor săi și să devină din nou reper în segmentul hot hatch-urilor compacte.

Noul Renault Megane RS - cifrele de performanță

Renault Megane RS 2018 - cifre de performanta
Renault a publicat ieri toate datele esențiale legate de performanțele noului Megane RS. Ajuns la cea de-a treia sa generație, legendarul hot hacth dezvoltat de Renault Sport poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 5.8 secunde, indiferent dacă motorul este cuplat la cutia de viteze manuală sau la cea EDC6.

VIDEO - noul Megane RS și sistemul său 4CONTROL special adaptat

Renault Megane RS 2018 - 4CONTROL video
Renault a dezvăluit săptămâna aceasta noua generație Megane RS - hot hatch ce beneficiază în premieră de inovativul sistem de direcție integrală 4CONTROL. Acesta vine într-o versiune modificată față de ceea ce am testat pe noile Megane GT și Talisman pentru a oferi performanțe de virare simțitor îmbunătățite.

Renault a dezvăluit oficial noua generație Megane RS

Renault Megane RS 2018
Noul Renault Megane RS a fost dezvăluit astăzi, hot hatch-ul franțuzesc putând fi admirat "live" la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu un motor de 1.8 litri sub capotă capabil să livreze 280 de CP și 390 Nm cuplu motor maxim, noula Megane RS promite să ridice și mai tare ștacheta performanțelor pe care le-am apreciat la predecesorul său.

Noul Megane RS ni se înfățișează fără camuflaj în primele imagini neoficiale

Renault Megane RS 2018
Cu o lună înaintea prezentării sale oficiale, noul Renault Megane RS a apărut în primele fotografii neoficiale ce ni-l înfățișează necamuflat. Publicate pe o pagina de Facebook dedicată modelelor Renault Sport, imaginile confirmă pe deplin designul final al noului Megane RS.

Noul Renault Megane RS va fi prezentat pe 26 mai la Monte Carlo

Renault Megane RS 2018
Renault a anunțat oficial faptul că va prezenta noul Megane RS weekendul viitor, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Statului Monaco. Ajuns la cea de-a treia generație, hot hatch-ul francez va fi lansat în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.

Ultimul exemplar al actualei generații Renault Megane RS se vinde în Scoția

Renault Megane RS 275 Cup - ultimul exemplar fabricat
Ultimul exemplar al actualei generații Megane RS a fost fabricat în luna iulie a acestui an și este de vânzare la un dealer Renault din Dundee, Scoția, contra sumei echivalente a aproape 37.000 de euro.

Renault Megane RS 275 Trophy-R - cea mai rapidă maşină cu tracţiune faţă pe Nurburgring

Renault Megane RS 275 Trophy-R - record Nurburgring
Renault a stabilit pe 15 mai un nou record pe turul de circuit de la Nurburgring Nordschleife, reuşind să coboare sub "magica" cifră de 8 minute. Maşina "responsabilă" pentru această performanţă este Megane RS 275 Trophy-R, iar timpul cronometrat a fost de 7m54.36secunde, cu aproape patru secunde mai rapid decât vechiul record deţinut de Seat Leon Cupra 280.
Subscribe to RSS - Megane RS