noul GLC

Mercedes-Benz anunță o serie de noutăți interesate pentru C-Class și GLC

Mercedes-Benz C-Class AMG Line + Avantgarde
Mercedes-Benz C-ClassGLC și GLC Coupe au parte de o serie de îmbunătățiri la nivelul dotărilor de serie sau în privința tehnologiilor de conectivitate. Totodată, modelele familiei C-Class (Sedan, Estate și Coupe) vor putea fi comandate în versiuni noi ce pun accentul pe sportivitate.

Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de unități GLC și GLK vândute

Mercedes-Benz GLC si GLK - 1.000.000 de masini
Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de exemplare GLC și GLK vândute de-a lungul istoriei celor două modele. Începută în anul 2008 cu GLK și continuată din 2015 cu GLC, aventura Mercedes-Benz în segmentul SUV-urilor de clasă medie s-a dovedit a fi un succes imens.

Mercedes-Benz anunță noi versiuni pentru GLC, GLC Coupe și E-Class

Mercedes-Benz logo
Mercedes-Benz a anunțat mărirea numărului de versiuni în care pot fi configurate noile E-ClassGLC și GLC Coupe, prin adăugarea de noi motorizări pe benzină, diesel sau hibrid.

Mercedes-Benz a lansat în România cele mai noi SUV-uri ale sale

Mercedes-Benz SUV - Cucereste orice drum
Luna septembrie 2015 a marcat începutul campaniei de lansare oficială a noilor GLC, GLE și GLE Coupe în țara noastră, Mercedes-Benz România organizând pe 23 și 24 septembrie o mică "expediție" dedicată jurnaliștilor auto români. Am avut plăcerea să fim și noi invitați la eveniment, desfășurat sub sloganul "Cucerește orice drum".

Noul Mercedes-Benz GLC - Galerie foto

Noul Mercedes-Benz GLC - galerie foto
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul GLC. Vă prezentăm o galerie foto ce înfăţişează noul rival pentru BMW X3 şi Audi Q5, în ipostaze una mai specială ca alta.

Acesta este noul Mercedes-Benz GLC - rivalul BMW X3 şi Audi Q5

Noul Mercedes-Benz GLC
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul GLC, SUV ce vine să înlocuiască "bătrânul" GLK în portofoliul constructorului german. Cu un nume conform cu noua strategie Mercedes-Benz de redenumire a modelelor sale, noul GLC se înrudeşte cu C-Class, de la care preia platforma MRA (Modular Rear Architecture), modificată special pentru a se potrivi unui SUV.

Daimler va investi 750 de milioane de euro pentru modernizarea fabricii din Bremen

Mercedes-Benz C-Class - fabrica Bremen
Daimler va investi circa 750 de milioane de euro pentru a moderniza fabrica Mercedes-Benz din Bremen, pe care doreşte să o transforme într-un centru de competenţe pentru producţia globală a viitorului C-Class.
Subscribe to RSS - noul GLC