noul Volvo S90

Ford Mustang dezamăgește serios în testele Euro NCAP. În schimb, Volvo S90 și V90 se plasează la polul total opus

Ford Mustang 2017 - rezultate Euro NCAP
Euro NCAP a publicat astăzi primele rezultate din 2017 pentru testele sale, "clienții" fiind noile Volvo S90 și V90, dar și cea mai bine vândută mașină sport din Europa, Ford Mustang. Și dacă tandemul suedez nu a dezamăgit, obținând maximul de cinci stele și totodată unele dintre cele mai bune rezultate din istoria testelor Euro NCAP, Ford Mustang a fost făcut KO la aproape toate capitolele, obținând doar două stele.

Volvo anunță noutăți importante pentru modelele din Seria 90

Volvo Seria 90 - noutati noiembrie 2016
Volvo a anunțat lansarea unui pachet important de îmbunătățiri pentru toată familia de automobile din Seria 90 (S90, V90 și XC90), acesta incluzând noi propulsoare, noi tehnologii de siguranță dar și un update legat de conectivitate.

Volvo va rechema în service peste 70.000 de mașini vândute în SUA

Volvo - rechemare service
Volvo a inițiat o campanie de rechemare în service pentru aproape 75.000 de automobile vândute în SUA, motivul recall-ului fiind o problemă la centurile de siguranță.

Volvo a prezentat noul S90 "Made in China", dar și versiunea sa S90 Excellence

Volvo S90 Excellence
Volvo a prezentat astăzi noul S90 ce va fi produs în China, sedanul suedez primind totodată și cea mai exclusivistă versiune a sa - Volvo S90 Excellence. Ambele modele vor avea premiera mondială la Salonul Auto de la Guangzhou și vor fi vândute la nivel global.

Volvo va exporta în Europa și SUA noul S90L produs în China

Noul Volvo S90
Volvo va vinde și în Europa și SUA noul sedan S90 cu ampatament lung fabricat în China. Acest lucru nu este o premieră pentru constructorul suedez, însă nu foarte des se întâmplă ca marii constructori de automobile să vândă pe alte piețe automobilele fabricate în China, acestea fiind destinate deobicei pieței locale.

Volvo a dezvăluit noile S90 și V90 R-Design, modele ce pun accentul pe sportivitate

Noul Volvo S90 R-Design
Nu a trecut mult de la lansarea noilor S90 și V90 și iată că Volvo ne prezintă versiunile R-Design dedicate noilor modele, variante axate pe latura sportivității atât prin design, dar și prin modificările aduse trenului de rulare.

VIDEO - Volvo S90 Excellence interior Concept

Volvo S90 Excellence interior Concept
Volvo continuă să ne uimească prin evoluția sa din ultimii ani, iar Salonul Auto de la Beijing este locul în care vizitatorii pot să vadă "pe viu" așa numitul S90 Excellence interior Concept - viziunea suedezilor asupra luxului desăvârșit de la bordul automobilelor produse în nordul Europei.

Importatorul Volvo în România a anunțat prețurile noilor S90 și V90

Volvo S90 - preturi Romania
Importatorul Volvo în România a anunțat astăzi prețurile noilor S90 și V90, valabile pentru clienții de la noi din țară. Astfel, prețul de pornire pentru noul Volvo S90 D4 Momentum este de 50.105 euro, TVA inclus, în timp ce un V90 similar ca și motorizare și nivel de echipare costă 52.600 de euro.

Volvo va opera update-uri serioase gamei sale de modele de generație 2017

Volvo - update-uri modele 2017
Volvo a anunțat o serie de update-uri semnificative ce vor fi aduse modelelor sale anul acesta, pentru a deveni și mai atractive în ochii clienților, în perspectiva anului 2017.

Volvo va integra serviciile Spotify la bordul mașinilor sale

Volvo - servicii Spotify
Volvo este primul producător de automobile ce va integra la bordul automobilelor sale popularul serviciu de streaming audio Spotify. Pentru început, primele modele pe care se poate adăuga Spotify sunt noile XC90S90 și V90.

VIDEO - noul sistem audio Bowers & Wilkins de pe Volvo S90

Noul Volvo S90 - sistem audio Bowers & Wilkins
Noul Volvo S90 se vrea cu adevărat un model aparte și va oferi clienților săi o serie de dotări premium de invidiat. Una dintre acestea este și un sistem audio cu 19 incinte acustice produs de Bowers & Wilkins.

VIDEO - interiorul noului Volvo S90

Noul Volvo S90 - interior
Volvo ne prezintă interiorul noului S90, sub sloganul "Visele devin realitate".

Noul Volvo S90 a fost prezentat oficial - iată primele imagini şi detalii

Noul Volvo S90
Noul Volvo S90 a fost prezentat oficial, suedezii aruncând în lupta din clasa mare premium un automobil cu totul aparte, avand un scop clar -  să fure din clientela deja consacratelor BMW Seria 5, Mercedes-Benz E-Class şi Audi A6.

Noul Volvo S90 este tot mai aproape de lansare - iată primele imagini teaser oficiale

Noul Volvo S90 2016
Volvo a publicat primele două imagini teaser ale noului S90, limuzină ce va avea premiera mondială în primăvara lui 2016, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Volvo va lansa noul S90 în primăvara lui 2016

Noul Volvo S90 2016 - Concept Universe
Oficiali ai Volvo au confirmat faptul că primăvara lui 2016 va fi momentul lansării noii limuzine S90, model cu care suedezii vor să intre serios în segementul dominat la ora actuală de BMW Seria 5, Mercedes-Benz E-Class și Audi A6.

Pagini

Subscribe to RSS - noul Volvo S90