SUV Opel

Opel Crossland X poate fi configurat și într-o versiune pe GPL. Nu și în România, pentru moment...

Opel Crossland X GPL
Opel a introdus în oferta noului Crossland X și o versiune ce poate fi alimentată cu GPL. Dezvoltată alături de motorul pe benzină aspirat de 1.2 litri, varianta pe GPL nu este disponibilă pentru moment decât câteva țări din Europa de Vest.

Noul Opel Grandland X poate fi comandat și în România. Prețul de start - 18.700 de EURO

Opel Grandland X - preturi Romania
Opel Grandland X - model construit pe aceeași platformă tehnică utilizată de Peugeot 3008 - poate fi comandat și în România. Prețul său de start - 18.700 de EURO, TVA inclus, pentru versiunea de motorizare pe benzină 1.2 Turbo 130 CP și nivel de echipare Selection.

Opel Grandland X a fost dezvăluit astăzi, având ambiții mari în segmentul SUV-urilor compacte

Opel Grandland X
Gama SUV-urilor Opel va cuprinde începând din această toamnă și noul Grandland X, modelul dezvăluit astăzi de constructorul german urmând a avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Intrarea Opel sub "aripa" Grupului PSA face ca noul Grandland X să fie construit pe platforma EMP2, dezvoltată de francezi și care a "născut" deja nume precum Peugeot 3008 sau Citroen C5 Aircross.

Noul Opel Crossland X va fi dezvăluit pe 18 ianuarie. Până atunci avem parte de un nou teaser

Opel Crossland X - teaser foto
Opel va dezvălui noul Crossland X în data de 18 ianuarie, până atunci constructorul german jucându-se cu imaginația noastră prin intermediul unui nou teaser postat pe Twitter.

Noul Grandland X va completa ofensiva SUV-urilor Opel din 2017

Noul Opel Grandland X
Grandland X va completa familia SUV-urilor pe care Opel le va oferi clienților la sfârșitul anului 2017, noul model de segment  C urmând a se alătura deja existentului Mokka X, dar și anunțatului Crossland X. Noile modele sunt prezentate drept CUV-uri (Cross Utility Vehicle), fiind gândite pentru călătorii ce implică și aventuri ușoare în afara suprafețelor asfaltate.

Noul Opel Crossland X va înlocui Meriva în oferta producătorului german

Opel Crossland X
Opel trage tare să prindă din urmă restul constructorilor atunci când vorbim de gama de SUV-uri oferite în Europa, constructorul german confirmând oficial numele viitorului crossover ce va înlocui monovolumul de clasă mică Meriva - Crossland X. Acesta va fi lansat nu mai târziu de anul viitor.

Opel va produce un SUV complet nou la Russelsheim

Opel - fabrica din Russelsheim
Opel va produce un nou SUV în fabrica sa din Russelsheim, model care va fi un "al doilea model vârf de lance al brandului, alături de Insignia", conform CEO-ului General Motors, Mary Barra. Pentru a moderniza facilităţile de producţie de aici Opel va investi în jur de 245 de milioane de euro. Noul SUV va fi lansat până la sfărşitul deceniului.
Subscribe to RSS - SUV Opel