noua Skoda Fabia

SKODA Fabia facelift va fi prezentată în luna martie, la Geneva

SKODA Fabia facelift - 2018
SKODA a confirmat oficial faptul că va dezvălui noua Fabia facelift în luna martie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Anunțul cehilor vine însoțit și o schiță ce ne redă fidel aspectul părții frontale a noii Fabia.

SKODA Fabia va putea fi configurată și alături de noile motoare 1.0 TSI

SKODA Fabia - 1.0 TSI
SKODA a updatat gama de propulsoare ce va fi disponibilă în configuratorul Fabia, modelul de clasă mică cehesc primind două versiuni de motorizare 1.0 TSI, de 95 și respectiv 110 CP. Noile unități turbo, în trei cilindri, înlocuiesc "defunctul" 1.2 TSI.

SKODA a mărit capacitatea de producţie la Mlada Boleslav

Noua SKODA Fabia 2015 - fabrica
SKODA a mărit ritmul de producţie a noilor Fabia şi Rapid Spaceback în fabrica sa din Mlada Boleslav, ca urmare a cererilor peste aşteptări din partea clienţilor.

Peste un milion de maşini vândute de SKODA în 2014

Vanzarile SKODA din 2014
SKODA a depăşit în 2014 magicul prag de un milion de maşini vândute într-un an, o premieră absolută în istoria de 119 ani a constructorului ceh de automobile. Astfel, anul trecut au ajuns la clienţii din întreaga lume 1.04 milioane de maşini SKODA.

SKODA va aduce la Essen conceptul Fabia R 5

Noua SKODA Fabia R 5
SKODA va prezenta cu la Salonul de Tuning de la Essen conceptul ce prefigurează noua Fabia R 5, versiunea dedicată raliurilor. 

Noile SKODA Fabia şi Fabia Combi vor fi lansate la Paris

Noua SKODA Fabia Combi 2015
Alături de noua Fabia hatchback SKODA va prezenta publicului la Salonul Auto de la Paris, în premieră mondială, noua Fabia Combi. Un model care s-a vândut, prin precedentele generaţii fabricate începând cu anul 2000, în peste 1.1 milioane de unităţi.

SKODA a dezvăluit noua Fabia

Noua SKODA Fabia - 2014
​SKODA a dezvăluit astăzi noua Fabia, ocazie cu care designerul şef al mărcii cehe, Jozef Kaban, ne dezvăluie ideile ce au dus la forma finală a noii generaţii.

Noua SKODA Fabia - teaser ce prezintă farurile

Noua SKODA Fabia 2014 - faruri
SKODA a publicat două fotografii ce ne dezvăluie farurile noii Fabia, model al cîrei nouă generaţie va fi lansată luna aceasta.

Noua SKODA Fabia - detalii legate de motorizări

Noua SKODA Fabia - motorizari
În aşteptarea prezentării oficiale a noii SKODA Fabia cehii au publicat astăzi detaliile ce ţin de motorizările noii generaţii. Astfel, noua SKODA Fabia va beneficia de un portofoliu de propulsoare ce respectă normele de poluare EURO 6 şi care vor veni în standard cu sistemul Start/Stop şi cu cel pentru recuperarea energiei cinetice la frânare. Clienţii vor putea alege ca opţiune cutia automată DSG.
Subscribe to RSS - noua Skoda Fabia