utilitara Mercedes-Benz

Noua generație Mercedes-Benz Citan va fi lansată în 2021

Mercedes-Benz Citan - 2021

În segmentul compact, Mercedes-Benz va prezenta succesorul autoutilitarei compacte Citan în a doua jumătate a anului 2021, ca parte din portofoliul de produse Mercedes-Benz Vans. Noua gamă Citan va cuprinde și o versiune complet electrică.

Utilitarele Mercedes-Benz - istoria cockpit-urilor

Mercedes-Benz - istoria interiorului

La fel ca scaunele șoferilor de camioane, evoluția cockpit-ului autoutilitarelor reflectă progresul tehnic realizat de-a lungul deceniilor. Noua generație a Mercedes-Benz Sprinter demonstrează astăzi modul în care șoferii și însoțitorii lor își pot îndeplini sarcinile în mod eficient și ergonomic, oferind un confort deosebit.

Utilitarele Mercedes-Benz au înregistrat un nou record de vânzări în 2017

Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz a reușit să livreze în 2017 peste 400.000 de vehicule utilitare, valoare record ce vine după nu mai puțin de cinci ani consecutivi de creștere înregistrați de divizia Vans a constructorului din Stuttgart.

O nouă generație Mercedes-Benz Sprinter va fi lansată pe piață în 2018

Mercedes-Benz Sprinter 2018
Mercedes-Benz a prezentat astăzi un teaser ce ne înfățișează viitorul Sprinter, utilitara germană urmând a fi lansată pe piață în primăvara anului 2018, într-o nouă generație. Schița a fost publicată cu ocazia participării la Salonul Vehiculelelor Comerciale din America de Nord (NACV) - eveniment ce se defășoară în orașul american Atlanta.

Mercedes-Benz Sprinter a bifat cel mai bun trimestru din istoria sa

Mercedes-Benz Sprinter
Divizia de vehicule comerciale a Mercedes-Benz a raportat un nou record în materie de vânzări pentru utilitara Sprinter, model ce a reușit cel mai bun prim trimestru dintr-un an în 2017, din toți cei aproape 21 de ani de istorie. Astfel, în perioada ianuarie-martie 2017 au fost livrate clienților din întreaga lume aproape 45.000 de unități, cu 10% mai multe față de aceeași perioadă din 2016.

Mercedes-Benz adaugă în oferta Sprinter o versiune de 5.5 tone

Noul Mercedes-Benz Sprinter de 5.5 tone
Divizia de autovehicule comerciale ușoare a Mercedes-Benz a anunțat introducerea în familia Sprinter a unei versiuni cu greutatea maximă de 5.5 tone, valoare cu 500 de kg mai mare față de cel mai greu Sprinter existent până acum în ofertă. Noua variantă va permite sarcini între 2.95 și 3.41 tone, în funcție de versiunea de caroserie.
Subscribe to RSS - utilitara Mercedes-Benz