Detroit 2017

Infiniti a prezentat la Detroit conceptul QX50, studiu ce prefigurează un viitor SUV cu același nume

Infiniti QX50 Concept
Infiniti a prezentat la Detroit conceptul QX50, studiu de design ce prefigurează în mare măsură un viitor SUV de clasă medie ce se va plasa în gama japonexilor peste actualul QX30. Totodată, noul concept ne demonstrează cam care va fi direcția de design a noilor produse Infiniti.

Audi SQ5 devine cel mai puternic model din noua familie Q5

Noul Audi SQ5
Audi a prezentat la Detroit noul SQ5, cea mai puternică versiune a noii generații de SUV-uri Q5. Noul model este propulsat de un motor ce dezvoltă 354 de CP și poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 5.4 secunde.

Lexus LS a ajuns la cea de-a cincea generație. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul Lexus LS 2018
Japonezii de la Lexus au dezvăluit astăzi cea de-a cincea generație a limuzinei LS, noul model fiind mai spectaculos ca niciodată, atât prin liniile de design, cât și prin tehnologiile oferite. Lansat la 28 de ani distanță de la nașterea brandului Lexus, noul LS are greaua misiune de a rivaliza cu numele grele germane din segmentul său - Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 și Audi A8.

Conceptul Audi Q8 prefigurează în mare măsură viitorul model de serie cu același nume

Audi Q8 Concept
Audi a prezentat la Detroit conceptul Q8, SUV de mari dimensiuni ce prefigurează viitorul model care va fi fabricat în serie începând cu anul 2018. Ca și dimensiuni noul Audi Q8 depășește în lungime cinci metri, fapt pentru care putem spune fără urmă de îndoială că în vizorul noului SUV au fost luate deja cunoscutele Mercedes-Benz GLS și Range Rover, dar și viitorul BMW X7.

VW a prezentat la Detroit noul Tiguan cu șapte locuri. Europenii îl vor "alinta" Tiguan Allspace

Noul VW Tiguan Allspace
Germanii de la Volkswagen prezintă zilele acestea la Detroit noul Tiguan cu șapte locuri, SUV-ul compact urmând a primi sufixul Allspace pe piața din Europa, acolo unde acesta va avea însă premiera în luna martie, la Geneva.

Noua Kia Stinger este cea mai rapidă mașină construită vreodată de sud-coreeni

Noua Kia Stinger
Kia a dezvăluit în sfârșit mult așteptatul sedan sportiv GT, cu ocazia ediției 2017 a Salonului Auto de la Detroit. Botezat Stinger, noul model devine cea mai rapidă Kia din istorie, promițând performanțe dinamice de invidiat.

Mercedes-Benz GLA a primit un facelift discret. Iată cu ce noutăți vine SUV-ul german

Mercedes-Benz GLA facelift 2017
Mercedes-Benz a prezentat la Detroit noul GLA facelift, cel mai mic SUV din portofoliul germanilor primind modificări estetice discrete, alături de o gamă mai bogată de motorizări. Totodată, clienții vor putea alege din configurator ceva mai multe dotări opționale.

Cea de-a cincea generație Lexus LS va avea premiera mondială la Detroit

Noul Lexus LS 2018
Lexus va prezenta în premieră mondială la Detroit noul LS, nava amiral a japonezilor ajungând astfel la cea de-a cincea sa generație. Prezentat pentru moment doar într-o imagine teaser, noul Lexus LS ni se va înfățișa cu o caroserie cu alură de coupe, care însă nu va răpi din spațiul interior oferit pasagerilor.

Kia ne dezvăluie noi detalii legate de noul său sedan sportiv

Kia Stinger - teaser video
Kia a lansat episodul patru din seria de teasere "The Curve Ahead", materiale ce prefigurează sedanul sportiv ce va fi prezentat în premieră mondială la Detroit, pe 8 ianuarie. Numele acestuia va fi, după toate probabilitățile, Kia Stinger.

Conceptul QX50 va fi principala atracție a standului Infiniti de la Detroit

Infiniti QX50 Concept
Infiniti va aduce la Salonul Auto de la Detroit conceptul QX50, mașină ce prefigurează un viitor SUV de clasă medie pe care japonezii îl vor lansa în viitorul nu foarte îndepărtat.

Volkswagen va prezenta la Detroit un al doilea concept electric din familia I.D.

Volkswagen I.D. Concept - Detroit 2017
Volkswagen va prezenta la Detroit un nou concept din familia I.D., primele sale schițe publicate astăzi ducându-ne cu gândul la un microbuz electric, cu forme inspirate de legendarul model german ce a marcat perioada anilor '60.

Audi va prezenta la Detroit conceptul Q8 e-tron quattro

Audi Q8 e-tron quattro
Audi va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul Q8 e-tron quattro, mașină ce prefigurează în mare măsură viitorul model de serie Q8, un SUV cu alură de coupe ce va fi lansat pe piață în anul 2018.

Până la M5, BMW își atrage clienții cu noul M550i xDrive

Noul BMW M550i xDrive
Lansată nu cu multă vreme în urmă, noua generație BMW Seria 5 a primit și un vârf de gamă dezvoltat de divizia M Performance și care poartă indicativul M550i xDrive. Noul model poate fi deja comandat, primele livrări urmând a fi onorate în luna martie 2017.

Noul Tiguan va avea și o versiune cu ampatament mărit, botezată Allspace

Noul VW Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan va avea, începând de anul viitor, și o versiune cu ampatament mărit ce va putea fi configurată cu șapte locuri. Botezat Tiguan Allspace, noul model va avea premiera mondială în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit.

Mercedes-Benz S-Class Coupe va primi ediția specială "Night Edition"

Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition
Mercedes-Benz își extinde portofoliul de modele exclusiviste prin lansarea ediției speciale S-Class Coupe "Night Edition", ce va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit și va fi oferită pe piața din Europa începând cu luna aprilie 2017, iar în SUA din vara anului viitor.

Pagini

Subscribe to RSS - Detroit 2017