grupul Volkswagen

Grupul Volkswagen revendică titlul de cel mai mare constructor de automobile din lume, după performanțele din 2017

VW Group - cifre vânzări
Grupul Volkswagen a raportat pentru 2017 o creștere a vânzărilor de 4.3%, livrând prin intermediul brandurilor de sub umbrela sa nu mai puțin de 10.74 milioane de autovehicule. Totalul afișat pare să plaseze compania germană în postura de lider al constructorilor de autovehicule, la nivel mondial.

Scandalul Dieselgate provoacă mari tensiuni în familia Grupului Volkswagen

Porsche Cayenne Diesel 2014
Germanii de la Porsche sunt hotărâți să ceară despăgubiri de la conaționalii de la Audi, în valoare de 200 de milioane de EURO - suma în cauză fiind considerată suficientă pentru a acoperi pierderile în cazul SUV-urilor Cayenne motorizate 3.0 TDI.

Sindicaliștii Ducati au reușit să stopeze vânzarea companiei aflată în portofoliul Grupului Volkswagen

Ducati Corse - MotoGP
Se pare că Grupul Volkswagen ar fi întrerupt procesul de vânzare a Ducati, legendara companie constructoare de motociclete urmând a rămâne în continuare sub umbrela grupului german grație presiunilor sindicatelor din Italia, susținute de puternicul sindicat german IG Metall.

SUA - Grupul VW va trebui să mai scoată din conturi alte 2.5 miliarde de EURO pentru a rezolva problema Dieselgate

VW Touareg 3.0 TDI - scandalul Dieselgate
Grupul Volkswagen va fi nevoit să mai pună deoparte 2.5 miliarde de EURO pentru finalizarea procedurilor de buy back sau de reparare a mașinilor 2.0 TDI cu "boala Dieselgate" vândute în SUA.

Volkswagen va acorda o primă pentru schimbarea mașinilor vechi motorizate diesel

Volkswagen - prima schimbare masini diesel vechi
Grupul Volkswagen va pregăti un program de stimulare a clienților săi pentru a-și schimba mașinile diesel vechi cu automobile de ultimă generație.

Soarta motoarelor diesel ar putea fi hotărâtă astăzi la Berlin

Mercedes-Benz - motorizare diesel 2.2 litri
Astăzi va avea loc la Berlin o reuniune de urgență ce va aduce la aceeași masă oficiali de rang înalt ai Guvernului Federal german și reprezentanți ai Volkswagen, Daimler și BMW - tema discuțiilor fiind legată de criza Dieselgate și soarta motoarelor diesel.

Germania - proprietarii mașinilor TDI ce nu trec pe la service pentru "recallul Dieselgate" riscă să-și vadă mașinile radiate din circulație

Volkswagen - rechemare service Dieselgate
Germania - proprietarii mașinilor ce poată siglele mărcilor Grupului Volkswagen ce nu-și duc mașinile în service ca urmare a acțiunilor de recall legate de Dieselgate riscă radierea acestora din circulație, potrivit unor informații venite din partea Autorității Federale Germane pentru Transoporturi (KBA).

Grupul Volkswagen va investi masiv în dezvoltarea noilor generații de soluții propulsoare

Volkswagen id crozz
Volkswagen va investi aproape 20 de miliarde de euro în dezvoltarea noilor sale generații de motoare termice și sisteme de propulsie hibrid și electrice, dat fiind orizontul dificil anunțat de reglementările din ce în ce mai stricte legate de emisiile de noxe.

Volkswagen Sedric - conceptul ce aduce viitorul mobilității mai aproape de noi

Acțiunile de servisare "post Dieselgate" merg excelent, conform statisticilor VW Group

Scandalul Dieselgate - remediere problema
Grupul Vokswagen se laudă cu progresele făcute în campania de "reparare" a mașinilor TDI dotate cu softul de păcălire a testelor de emisii. Astfel, au ajuns până acum în service-uri 3.4 milioane de automobile din cele 11 milioane afectate de scandalul Dieselgate, germanii vorbindu-ne despre "satisfacția clienților" atunci când vine vorba de acțiunea de remediere a problemei.

VW Group a început anul 2017 cu stângul, din cauza situației delicate din China

VW Group - cifre vanzari ianuarie 2017
Grupul Volkswagen a raportat pe prima lună din 2017 vânzări în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut, cele 813.700 de vehicule noi livrate clienților din întreaga fiind mai puține cu 4% față de ianuarie 2016.

Grupul Volkswagen a redevenit cel mai mare constructor de automobile din lume

VW Group - cel mai mare constructor auto in 2016
Grupul Volkswagen a recâștigat titlul de cel mai mare constructor de automobile din lume, după ce volumele de vânzări anunțate de rivalii de la Toyota s-au dovedit a fi cu circa 137.000 de unități mai mici decât cele comunicate de germani în urmă cu două săptămâni. "Scorul final" - 10.312.400 pentru VW Group și 10.175.00 pentru Toyota.

Dieselgate - Grupul VW ar trebui să răscumpere o SKODA Yeti vândută unui client german

SKODA Yeti - scandalul Dieselgate
Un tribunal din Germania a dat o sentință prin care obligă Grupul Volkswagen să răscumpere o SKODA Yeti vândută în anul 2013 unui client, pe motiv că scandalul Dieselgate și operațiunile de rechemare în service desfășurate ulterior au scăzut simțitor din valoarea de revânzare a respectivului automobil.

Grupul Volkswagen a vândut peste 10 milioane de autovehicule în 2016

VW Group - cifre vanzari 2016
Grupul Volkswagen a raportat 10.3 milioane de autovehicule vândute în 2016, valoare ce marchează o creștere de 3.8% față de ceea ce s-a obținut în 2015. Luna decembrie a anului trecut s-a dovedit a fi una extrem de bună pentru compania germană, cu peste 933.000 de mașini livrate clienților din întreaga lume.

Dieselgate - Grupul Volkswagen va mai scoate din conturi alte peste 200 de milioane de dolari, în SUA

VW Touareg 2.0 TDI - SUA
Grupul Volkswagen va trebui să contribuie în SUA la un nou fond în valoare de peste 200 de milioane de dolari, acesta urmând a fi folosit pentru remedierea "problemelor" motoarelor V6 TDI de 3.0 litri legate de scandalul Dieselgate.

Pagini

Subscribe to RSS - grupul Volkswagen