noul C-Class Coupe

Mercedes-Benz anunță o serie de noutăți interesate pentru C-Class și GLC

Mercedes-Benz C-Class AMG Line + Avantgarde
Mercedes-Benz C-ClassGLC și GLC Coupe au parte de o serie de îmbunătățiri la nivelul dotărilor de serie sau în privința tehnologiilor de conectivitate. Totodată, modelele familiei C-Class (Sedan, Estate și Coupe) vor putea fi comandate în versiuni noi ce pun accentul pe sportivitate.

Test Drive Mercedes-Benz C 220 d Coupe

Pe piața auto, lupta dintre cei trei “granzi” premium se dă pe absolut toate segmentele consacrate sau nou apărute în piață, unul dintre cele mai dinamice fiind cel al coupe-urilor de clasă medie. BMW vine cu Seria 4 Coupe, Audi cu A5 Coupe, în timp ce Mercedes-Benz a scos anul trecut “asul din mânecă” – noul C-Class Coupe. Despre acesta din urmă vă vom vorbi în review-ul de mai jos, fiindu-ne partener de test în versiunea sa C 220 d Coupe, “condimentată” suplimentar cu pachete stilistice și de performanță AMG, dar și cu o cutie 9G-TRONIC.

Mercedes-AMG C 63 R Coupe are toate șansele să devină realitate

Mercedes-AMG C 63 R Coupe
Se pare că inginerii de la Mercedes-AMG nu au de gând să lase rivalii de la BMW M să se bucure de exclusivitatea lui M4 GTS, circuitul de la Nurburgring găzduind o serie de teste cu un C 63 Coupe radical upgradat și care are mari șanse să poarte emblema R.

Noul Mercedes-AMG C 43 Coupe este cel mai nou membru al familiei din Affalterbach

Noul Mercedes-AMG C 43 Coupe
Mercedes-Benz continuă să mărească familia C-Class cu noul Mercedes-AMG C 43 Coupe, o versiune AMG ceva mai cuminte decât C 63 Coupe, dezvoltată tot de inginerii din Affalterbach.

VIDEO - Mercedes-Benz ne prezintă "vedetele" cu care va veni la Frankfurt

Mercedes-Benz la Frankfurt 2015
Mercedes-Benz trece în revistă principalele sale atracții cu care va veni la Frankfurt - noile S-Class Cabriolet și C-Class Coupe sau noul GLC 350 e.

VIDEO - primul trailer cu noul Mercedes-Benz C-Class Coupe

Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016 - Video
Și dacă fotografiile și textul nu v-au impresionat, poate o face acest prim trailer video - noul Mercedes-Benz C-Class Coupe.

Acesta este noul Mercedes-Benz C-Class Coupe

Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul C-Class Coupe, versiunea în două uși a sedanului C-Class, a cărui alură sportivă are rolul atragerii clienților ce vor să regăseească sportivitate și emoție la automobilul pe care-l conduc.

Subscribe to RSS - noul C-Class Coupe