noul Megane

Noul Renault Megane Estate a ajuns și în România. Prețul său de start - 15.500 de euro

Renault Megane Estate - preturi Romania
Renault România a introdus în configuratorul on-line noul Megane Estate, acesta putând fi comandat la noi în schimbul unei sume de cel puțin 15.500 de euro. Pentru acești bani primiți versiunea motorizată 1.6 SCe, 115 CP și nivel de echipare LIFE.

Test Drive Renault Megane dCi 130

Segmentul mașinilor din clasa compactă este unul dintre cele mai importante din piața europeană, în ultimele două decenii punându-se aici în scenă lupte acerbe pentru supremație. Numele cele mai vehiculate și implicit cele mai vândute – Volkswagen Golf, Ford Focus și Opel Astra. Lângă ele însă există de ceva mai bine de 20 de ani Renault Megane, model ce a bifat până anul trecut trei generații lansate și peste șase milioane de unități vândute. Anul 2015 a marcat lansarea celei de-a patra generații, revoluționară din foarte multe puncte de vedere, noul model fiind considerat de mulți un “Golf, Focus sau Astra killer”. Vom vedea dacă este chiar așa în review-ul de mai jos, după un test de trei zile cu noul Renault Megane, în versiunea 1.6 dCi 130 CP și nivel de echipare INTENS.

Viitorul Renault Megane RS va beneficia de tracțiune integrală și de peste 300 CP

Renault Megane RS 2018
Viitorul Renault Megane RS se pare că va fi lansat în 2018 și va beneficia de tracțiune integrală, dar și se sistemul 4Control care direcționează roțile spate. Conform jurnaliștilor britanici de la AutoExpress, viitoarea generație a hothatch-ului francez se află în plină fază de dezvoltare, inginerii RenaultSport muncind din greu la obținerea unui model demn de renumele câștigat de modelele care l-au precedat.

Noul Renault Megane a fost lansat în România - iată lista completă de prețuri

Noul Renault Megane - preturi Romania
Renault a lansat astăzi oficial noua generație Megane în România, ocazia cu care au fost prezentate și prețurile compactei franțuzești. Astfel, cel mai ieftin Megane din a patra generație costă 14.800 de euro, TVA inclus - în versiunea de motorizare Sce 115 CP și echipare de bază LIFE.

Noul Renault Megane Estate a fost dezvăluit - pentru început în versiunea GT

Noul Renault Megane Estate GT
Renault a publicat primele imagini ale noului Megane Estate - prezentat în versiunea GT, care pune accentul pe sportivitate prin elementele distincitve ale caroseriei, dar și prin sistemul inteligent 4CONTROL, care poate vira ușor și roțile din spate.

Noul Renault Megane a ajuns la a patra generație - Galerie foto

Noul Renault Megane 2016
Renault a prezentat în premieră mondială la Frankfurt cea de-a patra generație Megane. Vă prezentăm o galerie foto completă a unuia dintre cele mai importanți jucători din clasa compactă.

Noul Renault Megane - dezvăluit oficial. Iată primele imagini și detalii

Noul Renault Megane 2016
Renault a prezentat oficial primele imagini și detalii ale noului Megane, ajuns acum la cea de-a patra generație.  Lansat la 20 de ani distanță de la apariția primului model, noul Megane va avea încă din start și o versiune GT, special dezvoltată de divizia Renault Sport.
Subscribe to RSS - noul Megane