noul Renault Koleos

Renault România va fi din nou partener în "Prima evadare"

Renault Romania - Prima Evadare 2017
Renault România va susține și anul acesta competiția ciclistică "Prima Evadare" - cel mai mare eveniment de acest gen din România dedicat ramurii de cross-country a sportului pe două roți. În calitate de partener auto, Renault va prezenta în fruntea coloanei de ciliști noul SUV Koleos, în timp ce versiunea upgradată a electricei ZOE îi va aștepta pe participanți la finalul cursei cu resurse de energie pentru bateriile goale ale telefoanelor.

Noul Renault Koleos are un preț de start de 30.500 de euro, în România

Noul Renault Koleos - preturi Romania
Noul Renault Koleos poate fi comandat de-acum și în România, cel mai mare SUV din portofoliul francezilor fiind oferit pentru moment doar în versiunea de motorizare 2.0 dCi 175 cu un preț de pornire de 30.500 de euro, TVA inclus.

Noul Renault Koleos a fost dezvăluit, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing

Noul Renault Koleos 2017
Renault a dezvăluit noul Koleos, cu ocazia debutului Salonului Auto de la Beijing. Văzut ca un produs global ce se va vinde pe 80 de piețe din întreaga lume, noul Renault Koleos va fi cel mai mare SUV din portofoliul francezilor, situându-se totodată în linia vârfurilor de gamă Renault, alături de noile Talisman și Espace.

Renault a prezentat prima imagine oficială a noului Koleos

Noul Renault Koleos 2017
Pentru a nu mai pune la încercare răbdarea fanilor săi, Renault a prezentat astăzi prima imagine oficială a noului Koleos, SUV ce va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.
Subscribe to RSS - noul Renault Koleos