Renault Zoe

Renault ZOE a primit o versiune de motorizare mai puternică - R110

Renault ZOE R110
Renault ZOE a primit un motor ce oferă o și mai multă putere, micul automobil electric fiind capabil să ruleze în noua configurație până la 300 de km cu un "plin" de baterie, conform noilor standarde WLTP.

ZOE e-Sport este "surpriza electrică" pregătită de Renault pentru Geneva

Renault ZOE va primi o versiune complet nouă, care va oferi o autonomie de peste 350 de km

Renault ZOE
Se pare că Renault pregătește lansarea unei versiuni serios upgradate a "electricei" ZOE, model ce va putea oferi o autonomie de rulare de peste 350 de km. Noua versiune ZOE urmează să fie prezentată la Salonul Auto de la Paris, acolo unde francezii au anunțat deja și premiera mondială a unui nou concept electric.

Nissan și Renault au vândut până acum peste 350.000 de mașini electrice

Nissan LEAF - Renault ZOE
Alianța Renault-Nissan a vândut până acum peste 350.000 de mașini electrice, primul model de acest tip fiind lansat în 2010. Nissan LEAF pe numele său, modelul japonez a devenit ușor ușor cel mai bine vândut model electric din lume.

Renault a vândut până acum 100.000 de automobile electrice

Renault - 100.000 masini electrice vandute
Renault a livrat astăzi cea de-a 100.000-a mașină electrică, modelul ZOE aniversar fiind livrat unui norvegian ce locuiește în capitala Oslo. Importanta piatră de hotar vine la cinci ani distanță de când compania franceză lansa primul său model electric de serie.

Nissan Leaf și Renault ZOE continuă să rămână cele mai bine vândute mașini electrice

Nissan LEAF 2017
Alianța Renault-Nissan continuă să dețină supremația pe piața europeană a mașinilor electrice, Nissan Leaf și Renault ZOE fiind de departe cele mai bine vândute modele în perioada ianuarie-mai 2016.

Renault a fabricat până acum 50.000 de unități ZOE

Renault ZOE - 50.000 de masini fabricate
Renault a vândut cel de-al 50.000-lea exemplar ZOE, la doar trei ani de la lansarea micuțului automobil electric pe piață. Anul trecut ZOE a devenit cea mai bine vândută mașină electrică din Europa, cu 18.000 de unități livrate clienților.

Renault va rechema în service 10.649 de exemplare ZOE

Renault ZOE - rechemare service
Renault va rechema în service 10.649 de modele electrice ZOE, din cauza unor defecțiuni descoperite la sistemul de frânare.

Renault va dezvolta o rețea de încărcare solară a mașinilor electrice, în Olanda

Renault ZOE - retea incarcare solara in Olanda
Renault s-a asociat cu o serie de parteneri olandezi pentru a crea o rețea experimentală de încărcare a automobilelor electrice cu ajutorul energiei solare, în zona orașului Utrecht. Astfel, constructorul francez a semnat o scrisoare de intenție împreună cu autoritățile orașului olandez Utrecht și companiile private ElaadNL și LomboXnet.

Alianţa Renault-Nissan a vândut până acum 250.000 de maşini electrice

Renault ZOE - Nissan LEAF
Renault-Nissan a marcat comercializarea a 250.000 de automobile electrice, la patru ani şi jumătate distanţă de la lansarea lui Nissan LEAF, primul automobil electric vândut la scară largă. Maşina aniversară este un Renault ZOE, care a ajuns la un francez din Bordeaux.

Renault ZOE poate fi comandat şi în România

Renault ZOE - preturi Romania
Renault România a anuţat disponibilitatea modelului 100% electric ZOE pe piaţa din ţara noastră, micuţa maşină având un preţ de pornire de 20.900 de euro, TVA inclus, pentru versiunea LIFE. La acest preţ se adaugă şi chiria lunară a bateriei, care porneşte de la 79 de euro, TVA inclus, şi creşte în funcţie de numărul de kilometri parcurşi.

Nissan Leaf - cel mai vândut model electric în Europa

Nissan Leaf
Nissan Leaf a rămas în 2014 cel mai bine vândut automobil electric în Europa, pentru cel de-al patrulea an consecutiv. Modelul japonez este urmat în top de Renault Zoe şi Tesla Model S.
Subscribe to RSS - Renault Zoe