SUV SKODA

SKODA KAROQ va putea fi configurată și în versiunea SPORTLINE

SKODA KAROQ SPORTLINE
SKODA KAROQ va putea fi comandat și în versiunea SPORTLINE - SUV-ul cehesc devenind astfel și mai atractiv prin oferta de produs, ce cuprinde inclusiv noul KAROQ SCOUT.

Noul KAROQ SCOUT vine să completeze oferta SKODA în gama noului SUV cehesc

SKODA KAROQ SCOUT
SKODA extinde oferta din gama KAROQ prin adăugarea versiunii KAROQ SCOUT - model ce punctează în direcția unui look off-road, completat de capabilități reale de desfășurare în teren accidentat grație sistemului 4x4 oferit în standard.

SKODA VISION X - conceptul ce prefigurează un viitor crossover hibrid de segment B

SKODA VISION X - schita Geneva 2018
SKODA va prezenta anul acesta la Geneva conceptul VISION X - studiu de design ce prefigurează un viitor crossover urban ce va fi plasat în gama cehilor sub KAROQ. Mai mult, conceptul VISION X va beneficia și de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

SKODA KAROQ poate fi comandată și în România. Prețul de start - 19.860 de EURO

SKODA KAROQ - preturi Romania
Noua SKODA KAROQ poate fi comandat începând de astăzi și în România, SUV-ul cehesc având un preț de pornire de 19.860 de EURO, TVA inclus, în versiunea 1.0 TSI 4x2 Ambition.

SKODA a început să producă noul KAROQ. Primele livrări vor avea loc abia în toamnă

SKODA KAROQ - startul productiei
SKODA a dat startul producției pentru noul KAROQ, cel de-al doilea model din noua gamă de SUV-uri a constructorului ceh fiind asamblat în uzina de la Kvasiny. Primele livrări vor avea însă loc abia în luna octombrie a acestui an.

Noua SKODA KAROQ ni se dezvăluie în primele imagini oficiale

SKODA KAROQ 2017
SKODA a prezentat astăzi primele imagini detaliate ale noului KAROQ, cu doar o săptămâna înainte prezentării în premieră mondială care va avea loc pe 18 mai la Stockholm.

SKODA KAROQ va fi noul SUV compact lansat anul acesta de cehi

Skoda Karoq
KAROQ va fi numele noului său SUV compact SKODA, constructorul ceh confirmând astfel oficial, pe lângă denumire, și lansarea ce va avea loc pe 18 mai la Stockholm. Noul nume are aceeași sursă de inspirație ca și cel asignat fratelui mai mare KODIAQ - limba stăveche a indigenilor Alutiiq, din Alaska.

SKODA VISION E este conceptul ce prefigurează viitorul Kodiaq Coupe

SKODA VISION E
SKODA a dezvăluit astăzi primul teaser ce ne înfățișează liniile de design ale noului concept VISION E - studiu ce prefigurează viitorul Kodiaq Coupe.

Un viitor SUV de segment B produs de SKODA este așteptat pentru anul 2018

SUV de segment B SKODA
Planurile de viitor ale SKODA includ și un crossover de segment B ce va fi construit pe baza Fabiei li care va avea strânse legături cu viitoarele modele similare produse de SEAT și Volkswagen.

SKODA va lansa în Europa un SUV Coupe bazat pe noul Kodiaq

SKODA Kodiaq Coupe - 2018
SKODA are în plan să lanseze pe piața din Europa un SUV cu alură de coupe construit pe baza noului Kodiaq, noul model urmând a fi gândit pe "rețeta" consacrată de BMW X4 sau Mercedes-Benz GLC Coupe.

Conceptul SKODA VisionS a fost prezentat aseară la Geneva - iată primele imagini cu interiorul

Conceptul SKODA VisionS
SKODA a prezentat aseară, la Geneva, conceptul VisionS, studiu ce ne duce imaginația spre cum vor arăta viitoarele SUV-uri de serie produse de constructorul ceh de automobile.

Iată primele imagini și detalii ale conceptului SKODA VisionS

Conceptul SKODA VisionS
SKODA a prezentat primele imagini și detalii ale noului concept VisionS, un studiu ce va putea fi văzut la Geneva și care prefigurează designul viitoarelor SUV-uri ce urmează a fi lansate de constructorul ceh.

VIDEO - ce a inspirat designul conceptului SKODA VisionS

SKODA VisionS - surse de inspiratie
Josef Kaban, designerul șef de la SKODA, ne vorbește despre importanța tradiției cristalurilor de Boemia în crearea conceptului VisionS, ce va avea premiera mondială la Geneva, în martie.

SKODA VisionS - conceptul ce prefigurează viitoarele SUV-uri SKODA

SKODA VisionS
SKODA va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva conceptul VisionS - studiu ce are drept scop prezentarea noului limbaj de design ce va sta la baza viitoarelor SUV-uri produse de constructorul ceh. Așadar, noul SUV de serie Kodiak mai are ceva de așteptat până când va fi prezentat publicului.

SKODA va lansa un nou SUV anul viitor

SUV SKODA 2016
SKODA lucrează de zor la proiectul unui nou SUV, care va fi situat în gama producătorului ceh peste actualul Yeti. Maşina va fi gata pentru lansarea pe piaţă abia spre sfârşitul anului 2016.
Subscribe to RSS - SUV SKODA