noul Megane RS 2018

Noul Renault Megane RS are un preț de pornire de fix 30.000 de EURO - în România

Renault Megane RS - pret Romania
Noul Renault Megane RS poate fi comandat de-acum și în România, mult așteptatul hot hatch franțuzesc având un preț de pornire de fix 30.000 de EURO, TVA inclus - pentru versiunea cu șasiu Sport și cutie de viteze manuală.

Noul Renault Megane RS 280 - Galerie foto

Noul Renault Megane RS promite să continue tradiția predecesorilor săi și să devină din nou reper în segmentul hot hatch-urilor compacte.

Noul Renault Megane RS - cifrele de performanță

Renault Megane RS 2018 - cifre de performanta
Renault a publicat ieri toate datele esențiale legate de performanțele noului Megane RS. Ajuns la cea de-a treia sa generație, legendarul hot hacth dezvoltat de Renault Sport poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 5.8 secunde, indiferent dacă motorul este cuplat la cutia de viteze manuală sau la cea EDC6.

VIDEO - noul Megane RS și sistemul său 4CONTROL special adaptat

Renault Megane RS 2018 - 4CONTROL video
Renault a dezvăluit săptămâna aceasta noua generație Megane RS - hot hatch ce beneficiază în premieră de inovativul sistem de direcție integrală 4CONTROL. Acesta vine într-o versiune modificată față de ceea ce am testat pe noile Megane GT și Talisman pentru a oferi performanțe de virare simțitor îmbunătățite.

Renault a dezvăluit oficial noua generație Megane RS

Renault Megane RS 2018
Noul Renault Megane RS a fost dezvăluit astăzi, hot hatch-ul franțuzesc putând fi admirat "live" la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu un motor de 1.8 litri sub capotă capabil să livreze 280 de CP și 390 Nm cuplu motor maxim, noula Megane RS promite să ridice și mai tare ștacheta performanțelor pe care le-am apreciat la predecesorul său.

Noul Megane RS ni se înfățișează fără camuflaj în primele imagini neoficiale

Renault Megane RS 2018
Cu o lună înaintea prezentării sale oficiale, noul Renault Megane RS a apărut în primele fotografii neoficiale ce ni-l înfățișează necamuflat. Publicate pe o pagina de Facebook dedicată modelelor Renault Sport, imaginile confirmă pe deplin designul final al noului Megane RS.

Noul Renault Megane RS și-a etalat silueta pe străzile Principatului Monaco

Noul Renault Megane RS 2018
O nouă generație Renault Megane RS va fi lansată în luna septembrie 2017 cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, pentru moment francezii multumindu-se să etaleze calitățile dinamice și acustice ale noului model pe circuitul de Formula 1 de la Monte Carlo.

Noul Renault Megane RS va fi prezentat pe 26 mai la Monte Carlo

Renault Megane RS 2018
Renault a anunțat oficial faptul că va prezenta noul Megane RS weekendul viitor, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Statului Monaco. Ajuns la cea de-a treia generație, hot hatch-ul francez va fi lansat în toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt.

VIDEO - Noul Renault Megane RS va fi lansat spre sfârșitul anului 2017

Renault Megane RS 2018

Renault Sport a marcat astăzi o piatră de hotar remarcabilă - 1.000.000 de fani pe pagina de Facebook - ocazie cu care francezii au pregătit o animație ce evocă istoria modelelor de stradă ce au făcut din "R.S." unul dintre cele mai iubite logo-uri în rândul amatorilor de modele hot hatch. Finalul filmului ne pregătește însă de o mult așteptată lansare - cea a noii generații Megane RS, anunțată oficial chiar cu această ocazie.

Ultimul exemplar al actualei generații Renault Megane RS se vinde în Scoția

Renault Megane RS 275 Cup - ultimul exemplar fabricat
Ultimul exemplar al actualei generații Megane RS a fost fabricat în luna iulie a acestui an și este de vânzare la un dealer Renault din Dundee, Scoția, contra sumei echivalente a aproape 37.000 de euro.

Viitorul Renault Megane RS va beneficia de tracțiune integrală și de peste 300 CP

Renault Megane RS 2018
Viitorul Renault Megane RS se pare că va fi lansat în 2018 și va beneficia de tracțiune integrală, dar și se sistemul 4Control care direcționează roțile spate. Conform jurnaliștilor britanici de la AutoExpress, viitoarea generație a hothatch-ului francez se află în plină fază de dezvoltare, inginerii RenaultSport muncind din greu la obținerea unui model demn de renumele câștigat de modelele care l-au precedat.
Subscribe to RSS - noul Megane RS 2018