noul Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de unități GLC și GLK vândute

Mercedes-Benz GLC si GLK - 1.000.000 de masini
Mercedes-Benz a atins pragul de 1.000.000 de exemplare GLC și GLK vândute de-a lungul istoriei celor două modele. Începută în anul 2008 cu GLK și continuată din 2015 cu GLC, aventura Mercedes-Benz în segmentul SUV-urilor de clasă medie s-a dovedit a fi un succes imens.

VIDEO - război germano-britanic în segmentul SUV-urilor de clasă medie

GLC vs. X3. vs. F-PACE vs. Discovery Sport
Jurnaliștii britanici de la Carbuyer au pus față în față patru dintre cele mai prestigioase SUV-uri de clasă medie ale momentului, în versiunile lor de motorizare diesel de bază. Astfel, alături de "teutonii" Mercedes-Benz GLC și BMW X3 sunt supuse analizei mai mult sau mai puțin obiective "britanicele" Jaguar F-PACE și Land Rover Discovery Sport. Să vedem așadar cine a câștigat.

Au fost desemnate finalistele competiției "Mașina Anului în Lume 2016"

Masina Anului in Lume 2016 - WCOTY
Competiția "World Car of the Year" și-a desemnat finalistele din 2016, în cadrul unui eveniment desfășurat la Salonul Auto de la Geneva. Astfel, în cadrul secțiunii principale, care va desemna mașina anului în lume, au rămas trei competitoare - Audi A4Mazda MX-5 și Mercedes-Benz GLC.

Euro NCAP a stabilit care au fost cele mai sigure mașini testate în 2015

Euro NCAP - Best in Class cars of 2015
Organizația independentă Euro NCAP a ales mașinile câștigătoare a ceea ce se numește "Best in Class cars of 2015". Astfel, au fost nominalizate cele mai sigure automobile din fiecare clasă.

Mercedes-Benz a lansat în România cele mai noi SUV-uri ale sale

Mercedes-Benz SUV - Cucereste orice drum
Luna septembrie 2015 a marcat începutul campaniei de lansare oficială a noilor GLC, GLE și GLE Coupe în țara noastră, Mercedes-Benz România organizând pe 23 și 24 septembrie o mică "expediție" dedicată jurnaliștilor auto români. Am avut plăcerea să fim și noi invitați la eveniment, desfășurat sub sloganul "Cucerește orice drum".

VIDEO - Mercedes-Benz ne prezintă "vedetele" cu care va veni la Frankfurt

Mercedes-Benz la Frankfurt 2015
Mercedes-Benz trece în revistă principalele sale atracții cu care va veni la Frankfurt - noile S-Class Cabriolet și C-Class Coupe sau noul GLC 350 e.

Noul Mercedes-Benz GLC - Galerie foto

Noul Mercedes-Benz GLC - galerie foto
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul GLC. Vă prezentăm o galerie foto ce înfăţişează noul rival pentru BMW X3 şi Audi Q5, în ipostaze una mai specială ca alta.

Acesta este noul Mercedes-Benz GLC - rivalul BMW X3 şi Audi Q5

Noul Mercedes-Benz GLC
Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul GLC, SUV ce vine să înlocuiască "bătrânul" GLK în portofoliul constructorului german. Cu un nume conform cu noua strategie Mercedes-Benz de redenumire a modelelor sale, noul GLC se înrudeşte cu C-Class, de la care preia platforma MRA (Modular Rear Architecture), modificată special pentru a se potrivi unui SUV.

VIDEO - noul Mercedes-Benz GLC va fi dezvăluit mâine, 17 iunie

Noul Mercedes-Bnez GLC
Mai este o zi până când Mercedes-Benz va dezvălui noul GLC, urmaşul actualului GLK. Astăzi nemţii ne "gâdilă" curiozitatea cu un teaser video.
Subscribe to RSS - noul Mercedes-Benz GLC