Volkswagen I.D.

Volkswagen va investi peste 34 de miliarde de EURO pentru a deveni lider în domeniul electromobilității

Volkswagen I.D. CROZZ
Volkswagen va investi nu mai puțin de 34 de miliarde de EURO în direcția dezvoltarii automobilelor electrice, a tehonologiilor de rulare autonomă și a serviciilor de mobilitate.

Volkswagen va concura în cursa de la Pikes Peak cu un automobil electric

Volkswagen - masina electrica Pikes Peak
Volkswagen a pregătit un proiect special dedicat celebrei întreceri de la Pikes Peak. Acesta va fi materializat printr-un automobil electric de înaltă performanță cu care germanii vor să bată recordul dedicat mașinilor cu motoare alimentate doar de baterii.

Volkswagen va lansa o nouă generație Golf în 2020, în același timp cu "electricul" I.D.

Volkswagen I.D.
Volkswagen va lansa aproape simultan viitoarea generație Golf și modelul electric I.D., ambele evenimnete urmând a avea loc în 2020, la distanță de doar câteva săptămâni unul de altul. Informația vine din partea lui Jurgen Stackman (șeful de vânzări și marketing al VW), într-o discuție avută cu jurnaliștii australieni de la Drive cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Volkswagen I.D. CROZZ II duce forma SUV-ului concept mai aproape de viitorul model de serie

Volkswagen I.D. CROZZ II
Salonul Auto de la Frankfurt a prilejuit prezentarea evoluției conceptului Volkswagen I.D. CROZZ - SUV electric ce prefigurează direcția de design și modul în care vor fi utilizate tehnologiile de propulsie electrică și de rulare autonomă pe viitoarele modele de serie VW din familia I.D..

Volkswagen I.D. va avea un preț de start de circa 25.000 de euro

Volkswagen I.D. - pret
Prețul viitorului Volkswagen I.D., preconizat spre a fi lansat în anul 2020, va fi cu circa 7-8.000 de dolari mai mic decât cel cerut de Tesla pentru noul Model 3. Estimarea vine chiar din partea lui Thomas Sedran, responsabil cu schițarea strategiilor la Volkswagen.

Volkswagen va fabrica în China 100.000 de mașini electrice anual

VW - fabrica masini electrice China
Volkswagen va dezvolta un nou joint venture în China alături de asiaticii de la JAC Motors, în scopul de a construi acolo automobile electrice. Acordul de asociere a fost deja aprobat de către autoritățile chineze și prevede asamblarea a nu mai puțin de 100.000 de mașini electrice în fiecare an.

Volkswagen va prezenta la Detroit un al doilea concept electric din familia I.D.

Volkswagen I.D. Concept - Detroit 2017
Volkswagen va prezenta la Detroit un nou concept din familia I.D., primele sale schițe publicate astăzi ducându-ne cu gândul la un microbuz electric, cu forme inspirate de legendarul model german ce a marcat perioada anilor '60.

Volkswagen I.D. - începutul unei noi ere pentru constructorul german

Volkswagen I.D.
Volkswagen a dezvăluit primele imagini oficiale ale conceptului electric I.D., prezentând totodată caracteristicile cheie ce modelează mașina considerată "începutul unei noi ere" pentru compania germană. I.D. va fi primul automobil electric Volkswagen dintr-o gamă lansată până în 2025 și care va cuprinde cel puțin patru modele.
Subscribe to RSS - Volkswagen I.D.