Tesla

Tesla Model 3 facelift - iată noutățile propuse și prețurile pentru România

Tesla Model 3 facelift

Versiunea facelift a Tesla Model 3 poate fi deja configurată și comandată în România, prețul de start fiind de 42.990 de euro, TVA inclus, pentru versiunea cu tracțiune spate.

VIDEO - noul Roadster de la Tesla promite să devină cea mai rapidă mașină din lume

Tesla Roadster - Video
Tesla ne promite că viitorul Roadster va fi cea mai rapidă mașină din lume. Pentru moment nu avem parte decât de multe CGI-uri...

Tesla a dezvăluit următoarele două modele din portofoliul său - camionul Semi și noul Roadster

Tesla Semi
Seara zilei de 16 noiembrie a prilejuit dezvăluirea mult așteptatului camion electric Tesla promis de Elon Musk. Botezat Semi, camionul ar trebui să fie lansat în producția de serie peste doi ani și promite o autonomie de peste 800 de km. La evenimentul de prezentare de aseară supriza majoră a fost reprezentată de dezvăluirea celei de-a doua generații Tesla Roadster, modelul promis pentru lansare în anul 2020 urmând a deveni cel mai rapid automobil de serie din lume. 

Tesla a rămas mult în urmă cu producția noului Model 3

Tesla Model 3 - probleme productie
Tesla nu a reușit să producă decât 260 de unități Model 3 până la sfârșitul lunii septembrie, compania condusă de Elon Musk ratând de departe planurile ce anunțau un ritm de asamblare ce va ajunge la 1.500 de exemplare doar în cea de-a noua lună a anului. 

VIDEO - prima prezentare detaliată a noii Tesla Model 3

Tesla Model 3 - video detalii
Chiar dacă Tesla a lansat oficial noul Model 3, iar primele livrări au început să fie onorate, cel de-al treilea model din portofoliul companiei conduse de Elon Musk încă nu este foarte cunoscut în detaliu, mai ales atunci când vine vorba de interior. Iată că americanii de la OCDetailing au realizat un scurt film ce face foarte multă lumină asupra multor capitole ce caracterizează noul Model 3.

Tesla va scoate din oferta Model S versiunea de bază S 75

Tesla Model S 75
După ce în primăvara acestui an Tesla anunța scoaterea din oferta Model S a versiunii de bază S 60, iată că acum avenit rândul variantei imediat următoare S 75 să fie trasă pe linie moartă. Ambele modele au fost "sacrificate" pentru elimina orice concurență posibilă cu versiunile similare din gama noului Model 3.

Tesla detaliază modul de acces la bordul noului Model 3

Tesla Model 3 - aplicație acces
Tesla a publicat o serie de informații noi, susținute de fotografii, care fac și mai multă lumină asupra modului în care noul Model 3 poate fi încuiat, descuiat și pornit. Astfel, constructorul american duce la un alt nivel conceptul "keyless entry", mizând pe o aplicație pentru iOS/Android sau pe un card compatibil NFC.

Mașinile electrice din actuala generație sunt cam de două ori mai "verzi" față de cele de acum cinci ani

BMW i3 - review Auto-TestDrive
Automobilele electrice produse la ora actuală sunt de două ori mai "verzi" față de modelele similare lansate pe piață acum cinci ani. La această concluzie au ajuns specialiștii Imperial College din Londra, în urma unui studiu amănunțit efectuat în Mwrea Britanie și ce a luat în calcul modul în care se produce energia electrică necesară alimentării bateriilor.

Versiunile anunțate pentru Tesla Model 3 utilizează baterii de 50 și respectiv 75 de kWh

Tesla Model 3 - versiuni baterie
Noua Tesla Model 3 beneficiază de o baterie de "puțin peste" 50 de kWh în versiunea Standard, în timp ce varianta Long Range dispune de o baterie de 75 de kWh

Noua Tesla Model 3 a ajuns la primii clienți. Iată toate detaliile sale esențiale și prețurile de start

Tesla Model 3 - primele livrari
Tesla a livrat clienților săi în data de 28 iulie primele exemplare Model 3, compania americană marcând evenimentul desfășurat în Freemont cu mare fast. Astfel, 30 de unități livrate au ajuns la clienții "obișnuiții", iar alte 20 de exemplare vor fi testate de angajați ai Tesla pentru a fi verificate în condiții de trafic real.

Tesla a produs primul exemplar de serie Model 3

Tesla Model 3 - prima unitate de serie
Primul exemplar de serie Model 3 a ieșit de pe liinile de asamblare Tesla de la Freemont, acesta urmând a trece prin ultimele verificări înainte de livrare. 

Tesla Model S și Model X au primit noi upgrade-uri dedicate performanței

Tesla Model S - upgrade iulie 2017
Tesla a operat noi modificări menite să sporească performațele modelelor Model S și Model X. Astfel, un update de software și câteva schimbări la nivel hardware vor permite reprise de accelerație și mai scăzute.

Tesla va livra primele exemplare Model 3 pe 28 iulie

Tesla Model 3 - livrari 28 iulie 2017
Primele exemplare Tesla Model 3 vor fi livrate clienților în data de 28 iulie, informația venind chiar din partea CEO-ului Elon Musk.

Tesla va remedia o problemă legată de airbaguri printr-un simplu update de soft

Tesla Model X - probleme airbag
Tesla este primul producător de automobile ce înlocuiește o rechemare în service cu un update "over-the-air", constructorul american urmând a rezolva în acest mod o defecțiune descoperită la airbagul pasagerului față de la toate SUV-urile Model X cu volan pe dreapta.

Tesla are de gând să construiască alte patru facilități de tip Gigafactory

Tesla Gigafactory
Elon Musk continuă să schițeze planuri de viitor care mai de care mai ambițioase, unul dintre ele vorbind despre constuirea a nu mai puțin de patru facilități Gigafactory care să se alăture fabricii la care se lucrează de ceva vreme în Nevada.
 

Pagini

Subscribe to RSS - Tesla