Volkswagen

Volkswagen a realizat un nou record de vânzări în 2017

Volkswagen - cifre vazari 2017
Volkswagen a publicat cifrele de vânzări din 2017, cele 6.23 de milioane de automobile livrate anul trecut reprezentând un nou record absolut în istoria mărcii din Wolfsburg. Totuși, piața de casă din Germania a consemnat o scădere de aproape procente.

Noua generație Volkwagen Jetta a fost dezvăluită în SUA

Volkswagen Jetta 2018
Volkswagen a dezvăluit la Detroit noul Jetta, sedanul compact ajungând astfel ca cea de-a șaptea sa generație. Construit pe platforma MQB și cu un design ce aduce aminte de Passat noul Volkswagen Jetta va fi ajunge pentru început pe piețele din America de Nord.

Volkswagen a produs peste șase milioane de mașini în 2017

Volkswagen - producție 2017
Volkswagen a produs în 2017 peste șase milioane de vehicule, valoare ce marchează stabilirea unui nou record pentru compania germană. 

Noi probleme pentru Volkswagen - utilitara T6 Multivan nu se mai vinde în Germania în versiunile TDI

VW Multivan T6 - emisii NOx
Volkswagen a decis să stopeze livrările utilitarei de familie T6 Multivan către dealerii săi din Germania, atunci când vine vorba de exemplarele motorizate TDI. Decizia a fost luată după ce (culmea...) constructorul german a r fi descoperit faptul că motoarele TDI din familia EA288 ar emite cantități de NOx mult peste limitele legale.

Volkswagen va investi peste 34 de miliarde de EURO pentru a deveni lider în domeniul electromobilității

Volkswagen I.D. CROZZ
Volkswagen va investi nu mai puțin de 34 de miliarde de EURO în direcția dezvoltarii automobilelor electrice, a tehonologiilor de rulare autonomă și a serviciilor de mobilitate.

Volkswagen a dezvăluit noul Virtus - sedan înrudit cu Polo și dedicat pieței sud-americane

Volkswagen Virtus
Noul Volkswagen Polo a primit și o versiune sedan, botezată Virtus. Modelul cu o caroserie în trei volume va fi vândut însă doar în America de Sud, urmând a fi asamblat în Brazilia.

Volkswagen va concura în cursa de la Pikes Peak cu un automobil electric

Volkswagen - masina electrica Pikes Peak
Volkswagen a pregătit un proiect special dedicat celebrei întreceri de la Pikes Peak. Acesta va fi materializat printr-un automobil electric de înaltă performanță cu care germanii vor să bată recordul dedicat mașinilor cu motoare alimentate doar de baterii.

Noul Tiguan Allspace poate fi comandat și în România. Prețul de start - 26.067 EURO

VW Tiguan Allspace - preturi Romania
Configuratorul Volkswagen România cuprinde începând de astăzi și noul Tiguan Allspace - versiunea cu ampatament mărit având un preț de start de puțin peste 26.000 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți un Tiguan Allspace 1.4 TSI ACT Trendline.

Volkswagen își va micșora rețeaua de dealeri din Europa, mizând pe vânzările online

VW Tiguan 2018
Volkswagen are de gând să reducă numărul dealerilor din Europa, planurile de viitor urmând a pune din ce în ce mai tare accentul pe vânzările online. Constructorul german nu este însă un pionier în acest domeniu, branduri ca Volvo, Nissan sau Peugeot dezvoltând în ultimii doi ani soluții de vânzare ce exclud clasicele vizite într-un showroom.

SUA - Grupul VW va trebui să mai scoată din conturi alte 2.5 miliarde de EURO pentru a rezolva problema Dieselgate

VW Touareg 3.0 TDI - scandalul Dieselgate
Grupul Volkswagen va fi nevoit să mai pună deoparte 2.5 miliarde de EURO pentru finalizarea procedurilor de buy back sau de reparare a mașinilor 2.0 TDI cu "boala Dieselgate" vândute în SUA.

Volkswagen va lansa o nouă generație Golf în 2020, în același timp cu "electricul" I.D.

Volkswagen I.D.
Volkswagen va lansa aproape simultan viitoarea generație Golf și modelul electric I.D., ambele evenimnete urmând a avea loc în 2020, la distanță de doar câteva săptămâni unul de altul. Informația vine din partea lui Jurgen Stackman (șeful de vânzări și marketing al VW), într-o discuție avută cu jurnaliștii australieni de la Drive cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Cutremurul din Mexic a afectat producția de automobile din fabricile Audi și VW

Volkswagen - fabrica Puebla, Mexic
Puternicul cutremur ce avut loc marți, 19 septembrie, în Mexic pune probleme destul de serioase marilor constructori de automobile ce au fabrici situate în statul nord-american. Astfel, Audi și Volkswagen și-au întrerupt procesele de producție pentru ca facilitățile de asamblare să fie verificate temeinic pentru eventuale pagube structurale.

Noul VW T-Roc are în România un preț de start de 16.944 de EURO

VW T-Roc - preturi lansare
Noul Volkswagen T-Roc este disponibil pentru comandă în Europa începând cu data de 15 septembrie, cel mai mic SUV din portofoliul nemților având un preț de start de 20.390 de EURO în Germania, dacă este configurat în versiunea de bază 1.0 TSI. Prețul său de start valabil în România este de 16.944 de EURO - în versiunea 1.0 TSI Trendline.

Volkswagen I.D. CROZZ II duce forma SUV-ului concept mai aproape de viitorul model de serie

Volkswagen I.D. CROZZ II
Salonul Auto de la Frankfurt a prilejuit prezentarea evoluției conceptului Volkswagen I.D. CROZZ - SUV electric ce prefigurează direcția de design și modul în care vor fi utilizate tehnologiile de propulsie electrică și de rulare autonomă pe viitoarele modele de serie VW din familia I.D..

Volkswagen Amarok va fi prezentat la Frankfurt în două versiuni speciale

VW Amarok Aventura Exclusive si Dark Label
Nemții de la Volkswagen au pregătit pentru Frankfurt și două interesante versiuni ale pick-up-ului Amarok. Prima dintre ele - Amarok Aventura Exclusive - rămâne la stadiul de concept, în timp ce varianta Amarok Dark Label va putea fi comandată începând cu primăvara lui 2018.

Pagini

Subscribe to RSS - Volkswagen